Stal Schaft
Als u nog vragen heeft of wilt reserveren, neem dan gerust contact met ons op via 06-22397399

Stal Schaft – een professionele stalhouderij gespecialiseerd in trouwritten en huifkartochten

Wat doet Stal Schaft voor u?
Bij Stal Schaft staan speciaal voor u zes prachtige en goed getrainde Gelderse paarden en diverse huifkarren en koetsen voor u klaar, waarvan één ook geschikt is voor rolstoelen. Langs pittoreske routes in het Groene Hart, op uw verzoek ook elders in Nederland of gewoon vanaf uw huis of bedrijf beleeft u met uw gezelschap, familie, vrienden of collega’s een prachtige en relaxte dag helemaal uit.

Wie zijn wij
Stal Schaft is een stalhouderij in gemeente Stichtse Vecht, nabij de Loosdrechtse Plassen en het Noorderpark. Op een steenworp afstand van het pittoreske Lage Vuursche.

Met gediplomeerde en ervaren koetsiers vervoeren wij in onze wagens en koetsen groepen van acht tot zestig personen. Desgewenst rijdt onze koetsier in kostuum voor of kan aan boord van de wagens eenvoudige catering en een bescheiden amusementsprogramma worden aangeboden.

Hoe gaan wij te werk
Bij Stal Schaft staan uw wensen voorop. Wij denken graag met u mee over de invulling van een plezierig programma zodat uw hele gezelschap een onvergetelijke dag beleeft. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal arrangementen samengesteld voor families, bedrijven en gezelschappen. Wij werken voor onze arrangementen samen met gerenommeerde horecagelegenheden. Ook kunnen wij voorrijden bij u thuis, op een afgesproken plaats of voor de deur van uw bedrijf bijvoorbeeld. 

Wilt u het heel exclusief dan rijden wij graag voor in vol ornaat met onze postkoets: u mag het zeggen. 

Voor vrijblijvende informatie, advies en prijzen kunt u altijd bellen of mailen.

Ervaringen
Een bruiloft, vrijgezellenfeestje, jubileum, verjaardag, kinderpartijtje, personeelsfeest of surpriseparty.
Ook personeelsuitjes met een activiteitenprogramma behoren tot de mogelijkheden, waar door de prettige ontspannen sfeer een gevoel van saamhorigheid wordt versterkt.
Voor uitvaarten zijn wij snel bereikbaar en verzorgen gepast vervoer voor een sfeervol en persoonlijk afscheid in stapvoets tempo. Het hoort allemaal tot de mogelijkheden waarmee wij jarenlang ervaring hebben.

©Villa Logos 2013

Routebeschrijving

Vul hier uw adres in voor een routebeschrijving naar Stal Schaft in Tienhoven

Address:
City:
State:
Zip:


Onze bedrijfslokatie

Stichtse Vecht

Mobiel: +31 (0) 6 223 973 99

Informatie linken

Impressie foto's